Перше практичне заняття здобувачів вищої освіти з дисципліни «Сучасні технології технічного обслуговування та діагностики автомобілів» на базі ТОВ «Хмельниччина-АВТО»

З метою підсилення практикоорієнтованості підготовкиздобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, що навчаються за освітньою програмою Професійна освіта. Транспорт (Обслуговування та ремонт автомобілів),відповідно до договору про співпрацю передбачено проведення практичних занять з дисципліни «Сучасні технології технічного обслуговування та діагностики автомобілів» на базі ТОВ «Хмельниччина-АВТО». Так 5 вересня 2024 року відбулося перше практичне заняття здобувачів вищої освіти з дисципліни.

На початку заняття будо проведено інструктування з техніки безпеки та охорони праці. Під час заняття магістранти визначали несправності автомобільних двигунів, здійснювали перевірку циліндро-поршневої групи та газорозподільного механізму за допомогою ендоскопу, проводили діагностування механізмів двигуна за шумами та стуками при їх роботі тощо.

Дякуємо ТОВ «Хмельниччина-АВТО» за співпрацю та можливість набуття здобувачами вищої освіти практичних навичок роботи з високотехнологічним обладнанням та сучасними діагностичними комплексами.