Відкрите заняття старшого викладача кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Богдана Крулика для учнів шостого класу Хмельницької школи мистецтв «Озерна»

8 листопада 2023 року Богдан Крулик, старший викладач кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету, в межах надання короткострокових освітніх послуг, провів заняття із учнями шостого класу (керівник Інна Десятник) Хмельницької школи мистецтв «Озерна».

Першу частину заняття було присвячено висвітленню портрету як жанру образотворчого мистецтва та особливостям малювання частин обличчя, пропорціям, характеру, що супроводжувалось педагогічним малюнком Богдана Володимировича. Під час заняття були також розглянуті репродукції та попердньо виконані рисунки студентів спеціальності 023 “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація” Хмельницького національного університету за даною тематикою.

Після теорії перейшли до практики. В якості натурниці погодилась бути Інна Миколаївна. Малювали на форматі А3 графічними матеріалами. Варто зауважити, що діти із захопленням малювати свою вчительку. Вийшли надзвичайні портрети!