День випускника 2023

20 травня 2023 року в Хмельницькому національному університеті відбулась щорічна зустріч випускникв.

З нагоди Дня випускника кафедра технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва взяла участь у підготовці виставкової зони “Україна понад усе”. На виставці представлено вироби та твори декоративного мистецтва здобувачів освіти, що навчаються за освітніми програмами “Середня освіта. Трудове навчання та технології, інформатика” та “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво” виконані під керівництвом к.пед.н., доцента Лариси Корницької, к.пед.н., доцента Вікторії Хренової, к.пед.н., доцента Олександра Лівшуна, к.пед.н., ст. викладача Олени Самборської, ст. викладача Богдана Крулика, майстра виробничого навчання Оксани Пястук, майстра виробничого навчання Віталія Трачевського.

Підготовку виставки завершено спільними зусиллями колективу

Відвідувачі заходу розглядали художні твори представлені на виставкових стендах та із задоволенням фотографувалися на їх фоні. Не виключенням є й колектив кафедри.

Окрасою експозиції була й пушка, виготовлена талановитим майстром Анатолієм Яковлєвим.

Приємно було не лише побачити випускників кафедри ТПО і ДМ, а й оцінити талант студентів, які зараз здобувають освіту за спеціальностями кафедри. Зокрема, Валерія Поліщук (ст. гр. ТН-21) – талановита вокалістка, яка надзвичайно проникливо заспівала для присутнів улюблені всіма українські пісні.

Дякуємо Збройним Силам України за змогу провести цей захід для випускників Хмельницького національного університету! Слава ЗСУ! Слава Україні!