Участь викладачів кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету у роботі Літньої школи професійного зростання педагогічних працівників 

24 серпня 2022 року у рамках Літньої школи професійного зростання педагогічних працівників для спільноти вчителів трудового навчання та мистецтва Андрощук Іриною було проведено семінар на тему «Презентації в освітньому процесі: рекомендації до розроблення». Під час семінару схарактеризовано типові помилки під час розроблення презентацій в освітньому процесі, акцентовано увагу на основних рекомендаціях для розроблення якісної презентації, що сприятиме реалізації визначеної мети. Наголошено на важливості структурування контенту майбутньої презентації, дотриманні вимог до використання кольорів та композиційному оформленні слайдів презентації, врахуванні психологічних особливостей сприймання різних засобів візуалізації.

Щиро дякуємо організаторам за високий рівень підготовки та всім учасникам за активні участь у роботі Літньої школи професійного зростання педагогічних працівників.