Майстер-клас з абстрактного живопису від хмельницького художника Вадима Піщерського у межах його персональної виставки “Динаміка рівноваги”

18 грудня 2021 року у Хмельницькому обласному художньому музеї відбувся цікавий мистецький захід, який відвідали здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчаються за ОПП “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво” та викладачі кафедри Корницька Лариса Анатоліївна, Шавиріна-Школяр Марина Аркадіївна.

У межах експонування персональної виставки “Динаміка рівноваги” хмельницький художник Вадим Піщерський провів авторський майстер-клас з абстрактного живопису для усіх присутніх.

За час живого спілкування з гостями майстер-класу художник розповів про джерела натхнення, мистецькі пошуки і емоції, які наповнюють митця під час створення своїх робіт. Охочі учасники майстер-класу навіть мали можливість долучитись до створення полотна.

Учасники майстер-класу відкрили для себе світ образів й сенсів абстрактного письма за унікальним, авторським рецептом хмельницького художника Вадима Піщерського.

Хмельницький обласний художній музей в межах проєкту “Говорить художник” дарує поціновувачам сучасного українського арту відео діалог з митцем Вадимом Піщерським, який можна переглянути за покликанням на офіційній ФБ-сторінці закладу  https://fb.watch/aDDw1QwOcX/ .

Персональна виставка художника Вадима Піщерського триватиме до 22 грудня 2021 року.