Гостьова лекція Сергія Шеремети для студентів спеціальності Професійна освіта

Для здобувачів вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності Професійна освіта (за спеціалізаціями) в межах вивчення дисциплін «Теорія спілкування» та «Андрагогіка» проведено гостьову лекцію випускником Хмельницького національного університету психологом Хмельницького РВ ДУ «Центр пробації» Сергієм Шереметою на тему «Стосунки в колективі: конфлікти й можливості».

Впродовж лекції розглянуто теоретичні аспекти стосунків у колективі, а саме поняття конфлікту, причини виникнення, шляхи запобігання та вирішення тощо. Розглянуто та апробовано вправи на покращення взаємодії у колективі.

До лекції долучилися представники Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області та закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Щиро дякуємо Сергію Шереметі за цікаву лекцію та можливість розвинути соціальні навички здобувачам вищої освіти та педагогам, що вкрай необхідні в процесі педагогічної взаємодії.