Занесення д. пед. наук, доцента Каньковського Ігоря Євгенійовича в Книгу пошани Хмельницького національного університету

Днями у Хмельницькому національному університеті відбулись заходи, спрямовані на виявлення глибокої поваги та вшанування викладачів, співробітників, студентів, які зробили вагомий внесок у підготовку висококваліфіко­ваних фахівців, науково-педагогічних кадрів, науково-методичне за­безпечення навчального процесу, впровадження у навчальний процес і виробництво новітніх технологій та наукових розробок, сприяли роз­витку матеріально-технічної бази, досягли високих показників у спорті, культурі та мистецтві, які примножують славу Хмельницького національного університету та України.

Важливою подією стало занесення доктора педагогічних наук, доцента, відмінника освіти України, засновника кафедра технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Каньковського Ігоря Євгенійовича в Книгу пошани Хмельницького національного університету. Книга пошани – це історичний документ, реліквія, яка шанується і дбайливо зберігається в музеї унiверситету, а її електронний варіант розміщується на сайті університету.

Пам’ятну сторінку із Книги пошани вручив ректор Хмельницького національного університету Матюх Сергій Анатолійович дружині Каньковського Ігоря Євгенійовича – Каньковській Ользі Степанівні.

Колектив кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва завжди береже у серцях пам’ять про мудрого Вчителя, наставника, компетентного та досвідченого фахівця, знаного науковця Каньковського Ігоря Євгенійовича.