Магістри спеціальності Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) захищають курсові роботи

Впродовж останніх тижнів весняного семестру 2020-2021 навчального року на кафедрі Технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва відбуваються захисти курсових робіт магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)» з курсу «Організація навчального процесу в закладах професійної освіти».
Тематика курсових робіт охоплює актуальні питання проектування змісту системи уроків, засобів унаочнення та контролю знань учнів з модулів освітньої програми підготовки кваліфікованих робітників за професією «швачка» та навчально-методичної документації організації навчального процесу в умовах модульно-компетентнісного підходу.
Вибір тем курсових робіт студенти здійснювали з урахуванням набутого досвіду під час педагогічної практики в закладах професійної освіти.

Ґрунтовні виступи студентів свідчать про набуті практичні уміння з курсу, самостійність прийняття рішень та сформовані навички представлення результатів виконаної роботи і уміння їх донести до членів комісії та однокурсників. Вітаємо усіх з успішними захистами!