Захист педагогічної практики здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня, що навчаються за ОПП «Професійна освіта. Транспорт (Обслуговування та ремонт автомобілів)»

25 вересня 2024 року відбувся захист педагогічної практики у закладах вищої освіти здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня групи ПОтм-23-1, що навчаються за ОПП «Професійна освіта. Транспорт (Обслуговування та ремонт автомобілів)».

Метою педагогічної практики є удосконалення студентами основних складових професійної компетентності, практичних навичок з організації освітнього процесу в реальних умовах закладу вищої освіти; освоєння теорії і методики викладацької діяльності, зокрема, підготовки і проведення занять; організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти.

Під час проходження педагогічної практики студенти ознайомилися із організацією освітнього процесу в закладі вищої освіти (організація занять і виховної роботи, технології навчання і виховання, контроль навчальних досягнень і діагностика розвитку особистості) та реалізували програму практики, відвідували заняття викладачів кафедри з різних навчальних дисциплін, проводили заняття на основі розроблених конспектів лекцій та планів практичних (лабораторних) занять, розробляли необхідні методичні матеріали для проведення занять.

При захисті студенти не лише презентували власні результати проходження педагогічної практики, але й мали змогу висловити рекомендації щодо удосконалення програми практики.