Екскурсія до Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки для студентів-першокурсників кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва ХНУ

26 вересня 2024 року відбулася ознайомча екскурсія Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою для студентів-першокурсників кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету, що навчаються за освітньо-професійними програмами “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво” та “Середня освіта. Технології та інформатика”. Супроводжували студентів викладачі кафедри: канд. пед. наук, доцент Лариса Корницька, канд. пед. наук, старший викладач Олена Самборська, канд. техн. наук, старший викладач Олена Міщенко. Захід організовано в рамках Місячника для студентської молоді.

Під час екскурсії студенти-першокурсники дізналися про історію бібліотеки, її функції та роль у навчальному процесі. Відвідали читальні зали, зони для самостійного навчання. Бібліотечні фахівці розповіли про структуру фондів, презентували різноманітні послуги, ознайомили з електронними ресурсами, правилами користування електронним каталогом.

Студентів та викладачів кафедри зацікавила унікальна ретро-виставка “Збережені спогади. Виставка бібліотечних артефактів”, презентована у холі бібліотеки. Така експозиція нагадує подорож у часі, де можна ознайомилися з бібліотечними артефактами, їхнім значенням у розвитку суспільства та збереження культурної спадщини.

Фахівці бібліотеки відділу мистецтв презентували нові надходження та книги отримані за Державною програмою від Українського інституту книги.

Запрошуємо всіх першокурсників активно користуватися бібліотекою та відкривати нові горизонти знань, долучатися до бібліотечної спільноти. Фахівці Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки завжди готові допомогти у пошуку інформації.

Щиро дякуємо завідувачці відділом мистецтв Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки Томалі Нелі Володимирівні за запрошення та організацію цікавої екскурсії!

За матеріалами Fb-сторінки Хмельницької ОУНБ https://www.facebook.com/vmounbkmua/posts/pfbid0tLB3HyfELpD7nQUHbeqPDG2vDf9yovmmkUHNTACmeREauREAw8CnXn8Cuqv6VJokl