Реалізація програми внутрішньої академічної мобільності для студентів Житомирського державного університету імені Івана Франка на кафедрі технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва ХНУ у 2024-2025 н. р.

В межах співпраці Хмельницького національного університету та Житомирського державного університету імені Івана Франка у осінньому семестрі 2024-2025 навчального року запланована реалізація програми внутрішньої академічної мобільності для здобувачів вищої освіти. Тому 3 вересня 2024 року відбулась робоча зустріч представників закладів та студентів Житомирського державного університету імені Івана Франка, які обрали для вивчення вибіркову дисципліну на кафедрі технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва ХНУ.

Вивчати дисципліну “Біоніка” (викладач – старший викладач Богдан КРУЛИК) будуть:

  • здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти, що навчається за освітньо-професійною програмою «Дизайн» другого року навчання Михайло ГАРБАР;
  • здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчається за освітньо-професійною програмою «Графічний дизайн» третього року навчання Марія АТАМАНЕНКО;
  • здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчається за освітньо-професійною програмою «Мистецтво в закладах освіти» другого року навчання Аліна ЗАМФІР.

Завідувач кафедри д-р пед. наук, проф. Ірина АНДРОЩУК та старший викладач Богдан КРУЛИК ознайомили студентів Житомирського державного університету імені Івана Франка із особливостями освітнього процесу у нашому закладі, розкладом занять та матеріалами дисципліни.

Дякуємо Житомирському державному університету імені Івана Франка за плідну співпрацю, а здобувачам вищої освіти – за вибір дисципліни у нашому університеті! Сподіваємось на ефективну подальшу роботу з опанування дисципліни!