Участь студенток Соломії Сосніцької та Ольги Прокопчук в онлайн-конкурсі творчих робіт «Prime Art» в рамках реалізації Міжнародного наукового проекту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі» 5 грудня 2020 року

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Соломія Сосніцька та Ольга Прокопчук студенток гр. ТНм-19-1, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Середня освіта. Трудове навчання та технології, інформатика», взяли участь у онлайн-конкурсі творчих робіт «Prime Art». Конкурс проводився впродовж листопада-грудня 2020 року Вищою технічною школою в Катовіце в рамках реалізації Міжнародного наукового проекту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі».

Під керівництвом к. пед.. н., доцента кафедри Хренової Вікторії Валеріївни Соломією Сосніцькою до конкурсу було розроблено та виготовлено кольє в українському етнічному стилі.

За результатами конкурсу Соломія Сосніцька отримала диплом переможця у номінації «аксесуари», конкурсний напрямок – моделювання одягу.

Ольгою Прокопчук – розроблено та виготовлено декоративне панно «Колосисті лани». Конкурсний напрямок – декор в інтер’єрі (hand made). Панно виконане технікою гобеленового ткання. Розміри: 90х45 см. Кольорова гама чистих насичено-контрастних жовтого та блакитного, коричневого та білого кольорів, що можна бачити у часи жнив на українських полях. Блакитне небо з білосніжними хмарами та жовті колосисті лани з пасмами виораної землі, співзвучні з темою рідного краю, її золотими ланами.

За результатами конкурсу Ольгу Прокопчук відзначено сертифікатом учасника.