Участь канд. пед. наук, старшого викладача Олени Самборської у роботі журі обласної заочної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край”

У березні-квітні 2024 року в Хмельницькому обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласну заочну виставку-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край”. Канд. пед. наук, старший викладач кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету Олена Самборська взяла участь у роботі журі виставки-конкурсу.

Цьогоріч на конкурс подано понад 700 робіт у 22 техніках з 39 територіальних громад області. Авторами творчих робіт стали здобувачі закладів позашкільної та загальної середньої освіти Хмельницької області.

Завданням журі конкурсу було гідно оцінити кожну роботу та обрати мистецькі твори, які будуть представляти область на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край”.

Щиро дякуємо Хмельницькому обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді за підтримку талановитої молоді та постійну співпрацю із кафедрою!