Профорієнтаційний захід та обговорення ОПП “Професійна освіта” бакалаврського рівня вищої освіти.

04 квітня 2024 року старший викладач кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмелницького національного університету, кандидат педагогічних наук Бохонько Євген Олекандрович провів профорієнтаційний захід для учнів Волочиського промислово-аграрного професійного ліцею.


На заході були присутні більше 40 випускників та учнів старших курсів навчального закладу.


Бохонько Євген Олександрович розказав про усі освітньо-професійні програми, за якими навчаються здобувачі вищої освіти на кафедрі. Було надано інформацію про особливості вступної компанії у 2024 році, надано відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів. Усі учні отримали профорієнтаційні матеріали від кафедри ТПОіДМ


Також було здійснено обговорення освітньо-професійної програми “Професійна освіта. Транспорт (Обслуговування та ремонт автомобілів)” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти із стейкхолдерами. До обговорення долучився керівник державного навчального закладу “Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей” Дорох Віктор Миколайович та заступник директора з навчально-виробничої роботи даного закладу Квітень Віта Миколаївна. Гарантом ОП було заслухано пропозиції щодо вдосконалення освітнього процесу та наповнення освітніх компонентів для ОПП.