Відвідування виставки художніх творів в межах заходу з нагоди нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Обʼєднаймося ж брати мої» студентами ОП «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво»

06 березня 2024 року студенти групи ДМ-22, що навчаються за ОП «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво», у супроводі старшого викладача кафедри ТПО і ДМ Богдана Крулика відвідали культурний захід у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва.

Захід приурочений церемонії нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Обʼєднаймося ж брати мої», де Богдан Володимирович був одним із членів журі. Також у виставковій залі ХОНМЦКіМ була представлена експозиція з кращих робіт учасників та переможців конкурсу.

Студенти ознайомились із художніми творами, що представленні у експозиції, виконаними у різноманітних жанрах та техніках образотворчого й декоративно-прикладного мистецтва та відмітили їх високий художній рівень, а також творчий потенціал виконавців.