Захист технологічної практики здобувачами ОПП «Середня освіта. Трудове навчання та технології, інформатика» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

20 грудня 2023 року відбувся захист технологічної практики здобувачами ОПП «Середня освіта. Трудове навчання та технології, інформатика» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти гр. ТН-21.

Технологічна практика сприяє удосконаленню у студентів техніко-технологічних умінь і навичок, навичок з художньої обробки матеріалів у обраних техніках, розвитку їх творчої активності, самостійності, здатності до аналізу технологічних процесів сучасного виробництва, трудових прийомів та операцій, готовності вносити в них свої корективи та приймати зважені рішення.

Мета технологічної практики полягає в удосконаленні в студентів умінь та навичок виготовлення художнього твору/виробу у традиційній чи новітній техніці декоративно-прикладного мистецтва в процесі проєктно-технологічної діяльності.

Під час практики студенти виконали всі види діяльності передбачені етапами створення проєкту та показали високий рівень володіння технологією текстильної аплікації.