Захист курсової роботи з дисципліни «Художня обробка матеріалів»

26 грудня 2023 року відбувся захист курсової роботи з дисципліни «Художня обробка матеріалів» студентами третього курсу гр. ТН-21, що здобувають освіту за ОПП «Середня освіта. Трудове нвчання та технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Мета курсової роботи полягає у:

  • поглибленні та закріпленні теоретичних знань, практичних умінь й навичок з художньої обробки матеріалів з обраної техніки;
  • закріпленні навичок самостійної роботи;
  • формуванні й закріпленні навиків науково-дослідницької та пошукової роботи.

Студент повинен уміти добре орієнтуватися в існуючих технологіях обробки матеріалів, гармонійно поєднувати в роботі сучасність і народні традиції. Тому в ході виконання курсової роботи досліджується історіографія обраного виду техніки, Здійснюється пошук, обгрунтовується вибір виробу та описуються його художньо-композиційні особливості.

Здійснюється добір матеріалів, інструментів, обладнання тощо для виготовлення виробу в обраній техніці. Детально описується технологія його виготовлення.

Пишаємось результатами, які продемонстрували під час захисту наші студенти. Адже у кожній роботі не лише майстерна праця, а й частка душі українського народу, що проявляється через її глибокий символічний зміст.