Профорієнтаційна зустріч представників кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва з випускниками Волинської школи

9 листопада 2023 року відбулася профрієнтаційна зустріч представників кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва д.пед.н., професора, завідувачки кафедри Ірини Андрощук, к.пед.н., доцента Вікторії Хренової, к.пед.н., доцента Олександра Лівшуна, к.пед.н., доцента Лариси Корницької з випускниками Волинської школи. Зустріч проходила в онлайн-форматі з використанням сервісу Google Meet.

Під час зустрічі випускників було ознайомлено з освітньо-професійними програмами, за якими здійснює підготовку здобувачів кафедра. Охарактеризовано особливості кожної з програм, висвітлено переваги навчання за цими програмами у Хмельницькому національному університеті.

Закцентовано увагу на тому, що перелік освітніх компонентів кожної ОПП забезпечує формування відповідних компетентностей майбутніх фахівців, а актуальні та цікаві вибіркові дисципліни (серед яких “Арт-терапія”, “Основи фінансової грамотності”, “Веб-дизайн”, “Діагностика автомобіля” тощо) покликані розвинути та ще грунтовніше підготувати здобувачів до майбутньої професійної діяльності. Підготовка здобувачів здійснюється у сучасних аудиторіях та майстернях.

Зазначено також про те, що кафедра активно залучає здобувачів до різноманітних заходів: конкурсів наукових та творчих робіт, виставок творчих робіт (у тому числі й виставок творчих здобутків студентів кафедри), зустрічей з провідними фахівцями галузі та митцями, волонтерства, туристичних подорожей мальовничею Україною. Надає можливість вивчати дисципліни в межах програм внутрішньої та міжнародної академічної мобільності.

Після ознайомлення з освітніми програмами кафедри учні мали можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавили. Для більш детального ознайомлення з діяльністю кафедри в чат було надіслано посилання на офіціний сайт.