Випуск бакалаврів 2023

Сьогодні у Хмельницькому національному університеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів 2023. Із теплими привітаннями та напутніми словами виступив ректор ХНУ Сергій Матюх. Щоб привітати випускників, на церемонію вручення дипломів бакалавра завітали поважні гості:

  • заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир Юр’єв ;
  • перший заступник голови Хмельницької обласної ради Володимир Гончарук;
  • заступник міського голови Василь Новачок;
  • директор Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА Дарія Басюк.

Дипломи молодим фахівцям, випускникам кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва вручали декан гуманітарно-педагогічного факультету Людмила Станіславова та завідувач кафедри, д.пед.н., професор Ірина Андрощук. Після вручення, за доброю традицією, зробили декілька спільних фото на згадку.

Дорогі наші випускники! Останні півтора року навчання були непростими для кожного з нас. Повномасштабне вторгнення ворога в країну змусило переосмислити життя, змінити цінності і пріоритети, навчило нас любити й цінувати тих, хто поряд, єднатися навколо спільної і найважливішої сьогодні мети – Перемоги. Але ми з вами не зупинилися і ще з більшою силою та мотивацією продовжили шлях до мети. І сьогодні ми з гордістю бачимо перед собою гідних громадян – освічених, розумних та перспективних – наших випускників.

Ви перегортаєте сторінку в нове життя. І скільки не пройшло б років, де б ви не жили, сподіваємось на те, що у вас сильніше заб’ється серце, коли ви згадуватимете свої студентські роки. Нехай студентське життя у Хмельницькому національному університеті залишається для вас світлим спогадом про неповторні миті. Пам’ятайте про те, що ми завжди раді бачити вас, допомогти порадою та підтримати. Адже ви є членами нашої великої кафедральної родини.

Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Впевнено крокуйте до неї, боріться за неї і нехай поруч з вами крокують Віра, Надія і Любов. В добру путь!

Дякуємо Збройним Силам України, адже саме завдяки вам ми мали можливість завершити освітній процес та урочисто привітати наших випускників.