Участь викладачів кафедри у роботі ІІ-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції «Варіативні моделі й технології трансформації професійного розвитку фахівців в умовах відкритої освіти»

8 червня 2023 року викладачі кафедри долучилися до роботи ІІ-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції «Варіативні моделі й технології трансформації професійного розвитку фахівців в умовах відкритої освіти», присвяченій 70-річчю ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Програма конференції передбачала як виступи провідних вітчизняних науковців у сфері післядипломної освіти та освіти дорослих так і проведення майстер-класу «Освітньо-творчий доробок учасників проєкту «Резиденція. Гармонія. Розвиток. Взаємодія» (в межах реалізації проєкту «ZMINA 2.0 «Субгранти для культурних проєктів» фонду Ізоляція за фінансової підтримки Європейського Союзу).

Висвітлені актуальні тенденції розвитку післядипломної освіти та освіти дорослих в Україні будуть враховані викладачами при оновлення змісту освітніх компонент педагогічного спрямування в ОПП другого (магістерського) рівня вищої освіти, що реалізуються на кафедрі.