СТУДЕНТИ ВІЙСЬКОВИМ

Вже другий рік в нашій країні йде війна. Увесь народ став на захист своєї Батьківщини. Військові захищають нас на передовій, ми – всі хто в тилу, маємо допомагати їм своєю сумлінною працею та волонтерством.

Посильною і необхідною допомогою для військових, від нас студентів, стало плетіння маскувальних сіток в спорткомплексі Хмельницького національного університету, що є однією з найбільших локацій з виготовлення таких сіток. ·

Студенти групи ДМ-22-1 спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» теж долучилися до виготовлення маскувальних сіток для Збройних Сил України.

«Це було складно, але ми розумієм, що це необхідно. Кожен з нас робить свій внесок у допомогу українським військовим. Так ми відчуваємо причетність до загальної справи у наближенні нашої перемоги і ми горді за те, що можемо, хоч таким чином, допомогти тим, хто захищає нашу країну» – говорять студенти групи ДМ-22-1.

Насправді, ця діяльність для нас була більше, ніж просто виготовлення сіток, це було щось більше, ніж звичайна волонтерська допомога. Це той зв’язок з військовими, що допомагає уникнути втрат серед українських воїнів. Тож ми, студенти ХНУ групи ДМ-22-1 гуманітарно-педагогічного факультету, з готовністю приєдналися до цього виду волонтерської допомоги та інших акцій підтримки ЗСУ.

Дякуємо нашим воїнам за те, що маємо можливість навчатися і робимо свій, хоча й невеликий вклад, у нашу спільну перемогу. Слава ЗСУ!!! Слава Україні !!!